Laatutietoiselle luotettavin ja joustavin kumppani

 


Timeka Oy

Uusimpia teknologioita ja toimintamalleja hyödyntävä, kasvava yhtiö Mynämäellä

Vuonna 1999 perustettu yrityksemme on teollisuuden koneenrakennukseen paras kumppani. Olemme kasvava tilauskonepaja, jossa työskentelee yli 60 "timekalaista", ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 10,5 M€.

Meillä toimii mm. maalaamo, jossa tehdään jauhemaalaukset ja teräsraepuhallukset. Hitsaamossa pätevöitetyt hitsaajamme suorittavat MIG/MAG- ja TIG-hitsaukset, kokoonpanon puolella tehdään tarkoin käsin laitteiden kokoonpanotyöt ja laserleikkaamossa tuotetaan mittatarkkaa leikkausjälkeä. Katso täältä kaikki palvelumme.

Timeka hyödyntää aurinkoenergiaa, josta tuottodiagrammia nähtävillä sivupalstalla.

Timekan taattua laatua

Käytössämme on uusin teknologia, kevyt ja verkotettu toimintamalli, asianmukaiset tuotantotilat ja me-hengellä työskentelevät ammattilaiset – tästä kaikesta syntyy Timeka-laatua, jonka valjastamme mielihyvin myös Sinun käyttöösi. 

Meihin luottaa jo moni suuryritys Suomessa. 

Ekotakuu Sähkö -sopimus

Vuodelle 2021 olemme solmineet Turku Energian Ekotakuu Sähkö -sopimuksen, mikä takaa, että yrityksen käyttämä sähkö on tuotettu 100% uusiutuvilla energialähteillä. Sopimuksella myytävä sähköenergia tuotetaan Suomessa Naantalin monipolttoainevoimalaitoksella. Tutustu Turku Energian myöntämään todistukseen täältä

Pyydä tarjous »

                     

                     Klikkaa kuvaa ja katso kuinka video tehtiin COVIDIsta huolimatta!

                     Lisää videoita REKRYTOINTI - sivullamme!

                     

                      Aurinkopaneeleidemme tuottoa vuodesta 2020 alkaen!